2012-04-22
行完新都会商场之后 , 返屋企之前见口痕 , 刺身又发作啰 之后穿周过行去到葵涌商场 , 人流真多 , 真系串步难行 , 唔系讲笑 终于去到超级自助寿司店 , 简左一轮终于简到食三文鱼刺身 .份量足够''一人前'' , 比起争鲜份量多而厚身 , 而且佢本身质素ok , 有一定厚度 , 鲜味都有 ..所以二选一超级自助寿司店都行先 .. 30几蚊一个人够哂顶瘾 .. 唔错的选择 另外我都帮亲过几次呢间 , 试过几次刺身 , 寿司 , 蟹子尤鱼 , 鱼生饭 , 佢有80几蚊的三文刺身 , 叫佢帮你切够2-3人食 以我经验分享 , 刺身同鱼生饭都值得推介 , 反20蚊一个算系咁 , 天口热都开胃 .. 不过''寿司''同''蟹子尤鱼''真系不敢推介 , 前者无鲜味可言 , 后者更系腥的 .. 以上是小弟个人见解 , 人人口味不一只供参考
所以二选一超级自助寿司店都行先 .. 30几蚊一个人够哂顶瘾 .. 唔错的选择 另外我都帮亲过几次呢间 , 试过几次 刺身 , 寿司 , 蟹子尤鱼 , 鱼生饭 , 佢有80几蚊的三文刺身 , 叫佢帮你切够2-3人食
以上是小弟个人见解 , 人人口味不一只供参考