佢地最signature一定系靠窗嘅位置 开左窗 望住中环街景食嘢 的确有种风味🙆🏼‍♀️其实系一心谂著食好多人打卡嘅avocado toast 可惜原来夜晚系冇🥺有少少失望🥺不过餐厅气氛认真唔错 早晨系cafe 夜晚系bar 黎chill drink下都好似唔错咁🥂-✏️Beef Tartare ($168)试唔到牛油果𠮶款 就叫咗beef taetare呢款都可以自己配搭嘅多士🐮牛肉他他份量都几多 觉得有啲似刺身版嘅免治牛肉🤣配料有蛋黄 酸瓜 洋葱等等 可以按照自己中意嘅材料同比例配搭落多士度多士系2大片烘得好香脆 而且已经搽咗橄榄油 就算单食味道都唔错 不过如果多多2块嘅话 会满足好多🤪〰️✏️ Kale Salad ($58)沙律就不多作介绍喇 想食啲菜呢个唔错 除咗羽衣甘蓝 入面仲有藜麦 士多啤梨 杏仁片等等 淋上香草蜜糖汁 好食 而且食完觉得自己好似系草原奔跑紧咁清新🐕😂😂😂🌴
✏️Beef Tartare ($168)

〰️
✏️ Kale Salad ($58)