好耐之前食过,觉得味道唔错,于是带埋家人嚟食,结果一肚火!🔥一位负责带位兼收银嘅员工(可能系经理)(中年微曲中长发那位,埋单张飞署名系)不断对小孩表现得超级不友善!2大1细(共3座位)一埋位坐低,净系俾2杯水,佢眼中好明显当细路唔系客,我要开声问先帮小朋友争取到一杯水!琴晚(星期日)19:47落单,由20:30已经开始唔耐烦☹,外面人龙唔长,得3-4人等位,听到轮候客人正常咁问等几耐左右,但就好大声,好负气话:「个细路仲食紧呀,你等等先啦,佢食得慢丫嘛!」跟住佢拧番入店,再自言自语话(大声俾我听):「我都想佢快㗎,你估我唔想?」我地坐门口第一张大枱,听得好清楚,而且佢讲得咁大声俾我地听!15分钟内,已经用呢个途径俾说话我地听3次!呢d系咩待客之道?☹我地2大1细,3个人有叫3碗面,小朋友无白占你地座位㗎!而且你地无写明用餐时间,而我地1个钟就交番枱离开,有咩阻到你地?☹如果你地咁唔欢迎小朋友,不如喺门口贴告示叫带小朋友嘅客人唔好嚟帮衬啦!成肚气🔥,超级对小孩不友善,以后都唔会再去喇!!!!!
好耐之前食过,觉得味道唔错,于是带埋家人嚟食,结果一肚火!🔥一位负责带位兼收银嘅员工(可能系经理)(中年微曲中长发那位,埋单张飞署名系[经理])不断对小孩表现得超级不友善!

2大1细(共3座位)一埋位坐低,[经理]净系俾2杯水,佢眼中好明显当细路唔系客,我要开声问先帮小朋友争取到一杯水!

琴晚(星期日)19:47落单,[经理]由20:30已经开始唔耐烦☹,外面人龙唔长,得3-4人等位,听到轮候客人正常咁问等几耐左右,但[经理]就好大声,好负气话:「个细路仲食紧呀,你等等先啦,佢食得慢丫嘛!」跟住佢拧番入店,再自言自语话(大声俾我听):「我都想佢快㗎,你估我唔想?」

我地坐门口第一张大枱,听得好清楚,而且佢讲得咁大声俾我地听!15分钟内,[经理]已经用呢个途径俾说话我地听3次!呢d系咩待客之道?☹

2023-02-19
  • 豆乳鸡乌龙面