2024-08-17 337 浏览
🧸CakeBearBear 我宝贝小公主生日,带咗佢去一间好多熊啤啤嘅Cafe庆祝。呢间Cafe用咗好多公仔装饰,以粉红色,熊啤啤,花花做主题,简直系小朋友嘅小天地,小公主一入到去餐厅开心到不得了,兴奋度up🆙 💯👭🏻二人套餐 $568🎁凡惠顾二人套餐,都会附送熊啤啤公仔一个,小公主拣咗粉红色嘅熊啤啤,爱不释手🧸🩷🐻烟鸭胸温泉蛋沙律沙律菜系底层,舖上蕃茄及烟鸭胸。鸭胸厚薄适中,唔会好感,再以流心蛋捞埋一齐,味道刚刚好🩷🐻白酒牛油煮蚬蚬肉新鲜,有肉地,唔细仔,唔错!汤汁充满浓浓牛油同白酒嘅香气,忍唔住𢳂几啖饮吓,好鬼正!不过小公主耍唒拧头,可能怕怕酒味🤭🐻黑松露蘑菇忌廉汁帆立贝意粉黑松露香气浓郁,与鲜甜帆立贝完美融合。黑松露同忌廉酱汁都拿捏得宜,唔会太浓太漏,配合埋杂菌,口感层次加强。需要特别赞嘅系,意粉掌握得恰到好处,冇过软或过硬。🐻纽西兰草饲肉眼牛扒 (+50)牛扒熟度刚刚好,表面微微带有焦香,内里保持粉嫩多汁,咬落去肉汁嘅鲜美,唔太油腻。🐻睡眠熊仔蛋糕(升级转窝夫+68)窝夫同蛋糕有几种口味,小公主拣咗朱古力麻糬窝夫 配伯爵茶慕丝蛋糕。窝夫好有惊喜,窝夫夹层系有麻糬入边,好有咬口烟
🧸CakeBearBear

👭🏻二人套餐 $568

🎁凡惠顾二人套餐,都会附送熊啤啤公仔一个,
小公主拣咗粉红色嘅熊啤啤,爱不释手🧸🩷

🐻烟鸭胸温泉蛋沙律
沙律菜系底层,舖上蕃茄及烟鸭胸。
鸭胸厚薄适中,唔会好感,
再以流心蛋捞埋一齐,味道刚刚好🩷

🐻白酒牛油煮蚬
蚬肉新鲜,有肉地,唔细仔,唔错!
汤汁充满浓浓牛油同白酒嘅香气,
忍唔住𢳂几啖饮吓,好鬼正!
不过小公主耍唒拧头,可能怕怕酒味🤭

🐻黑松露蘑菇忌廉汁帆立贝意粉
需要特别赞嘅系,意粉掌握得恰到好处,冇过软或过硬。

🐻纽西兰草饲肉眼牛扒 (+50)

🐻睡眠熊仔蛋糕(升级转窝夫+68)
窝夫同蛋糕有几种口味,小公主拣咗
朱古力麻糬窝夫 配伯爵茶慕丝蛋糕。
窝夫好有惊喜,
窝夫夹层系有麻糬入边,好有咬口烟烟韧韧。
慕丝蛋糕系芝士味,入边都有淡淡嘅伯爵茶香味小公主超级钟意

🐻千语星辰 (+$34)
呢杯饮品用上蝶豆花,橙汁,菠萝汁
做出三种渐变嘅梦幻颜色,打卡非常靓
酸酸甜甜,热带水果口味,充满夏日感觉

🐻富士山下 $88(不设跟餐)
呢杯梳打饮品系一座富士山造型
蓝色系蓝桔,荔枝味,底层有粒粒嘅寒天,好有口感
顶层舖上忌廉,模仿山顶
再以可爱嘅粉红色红啤啤,同埋樱花饼干装饰
最特别系一粒变色灯泡冰粒系饮品入边
打卡度100分!🌟🌟🌟🌟🌟
烟鸭胸温泉蛋沙律
白酒牛油煮蚬
黑松露蘑菇忌廉汁帆立贝意粉
纽西兰草饲肉眼牛扒 (+50)
睡眠熊仔蛋糕(升级转窝夫+68)
烟鸭胸温泉蛋沙律
白酒牛油煮蚬
黑松露蘑菇忌廉汁帆立贝意粉
纽西兰草饲肉眼牛扒 (+50)
睡眠熊仔蛋糕(升级转窝夫+68)