2019-07-15
今晚走过黎呢个商场到行下街,一心都谂住晚餐黎呢度食 半自助形式,自己排队比钱落单,食物就由店员送上 加钱叫左个凯撒沙律,爽脆沙律菜,配上脆口多士粒,面头洒上少少芝士碎,增加咸香味,整体感觉唔马虎,食完个人都清爽D! 仲有呢杯冻柠茶,茶底唔系茶餐厅味道,似系同系嘅另一间西餐厅出品,唔算太岩口味,但咁热天气又好想饮杯冻柠茶嘅! 转用纸饮管,走胶都算为环保多走一步! 有饭/意粉/汉堡选择,想食呢客忌廉杂菌意粉,即叫即煮,保证新鲜热辣! 用上鲜忌廉煮成酱汁,令每条意粉都香滑,意粉口感唔错,而杂菌有几款,加埋少少黑松露酱作点缀,当堂变得高贵少少,卖相比美西餐厅出品! 意粉/饭都会配上蒜蓉饱一片,食完先食意粉都已经有打底作用,但又几好味唔想唔食,意粉份量都唔少,总括黎讲性价比相当唔错!
半自助形式,自己排队比钱落单,食物就由店员送上