2015-06-20 841 浏览
同同学仔系food court周围望 最终大家决定食依间$60上面个个系芝士汉堡蛋包饭 外表超正 睇下蛋上面一行一行既芝士 即刻流口水 饭佢有再炒过 一嗒饭配合外面既蛋包 正 但份量真系几多下 食到后期有d食唔落...汉堡食头几嗒都几ok 跟住食多几嗒 又系麻麻 唔好食 只可以咁讲 但上面有d芝士系可以加少少分既 比上次唔知叫咩个间都好食少少既 侧边既海带汤好咸 系我饮过差多次汤之中最咸既一次 可以淡番d啦 老板please 同学仔食既 我照单叫架 叫扇贝龙俐柳蛋包饭 扇贝佢话嘛嘛 跟住自己去试试个龙俐柳 oishii 薄薄地又煎得香 好味wo 味道岩岩好 唔会太咸太淡 $58 总结...我成日中伏既I mean 个汉堡...完全呼吁大家去food court 唔好嗌有汉堡既餐!试两次两次都唔好食既!@@
同同学仔系food court周围望 最终大家决定食依间
 薄薄地又煎得香 好味wo 味道岩岩好 唔会太咸太淡 $58