2023-01-12 448 浏览
一直都好钟意食Mos burger, 最钟意系食佢虾堡,同埋佢既粗薯条都好正,加上唔系贵,性价比好高。不过今日黎到呢间黄大仙mos cafe店,就略为带点失望。😐因为佢薯条,炸鸡块同埋薯角都系冻冰冰,好似炸完放左好耐咁😅搞到有阵雪藏味,呢方面真系失望,因为食左咁多次mos burger都系第一次食到咁唔热既薯条,连小小暖都无!🥲讲返d好野,mos burger既汉堡包真系无得顶,我试左佢最新个wakuwaku套餐,汉堡用左澳洲和牛肉饼,好正,仲有3款酱汁,系超完美地同个包咁夹😋另外一个餐就叫左虾堡,一如既往咁好食👍🏻我都会继续食mos burger, 但今次既体验只能俾“OK”