2018-04-26
同几个姊妹难得聚一聚,决定去呢间cafe paradise享受晚餐。佢地点比较难揾,不过门面清晰,对面马路已经见到。小店一间,位唔算多,墙身贴左好多客人既合照,令聚会添一份气氛☺️-我地4个女仔,叫左一个set dinner,再散叫左3样野。不得不提佢既drink menu 好靓,清晰,种类亦唔少。-个set系跟餐汤,前菜同甜品既。不过不失,火箭菜好唔好食就真系见仁见智啦。-烟鸭胸蕃茄宽条面佢既宽条面唔会煮得太林,蕃茄味出奇地酸,好开胃我最欣赏系佢个汁唔会水汪汪-黑松露杂菌意大利饭我最钟意食意大利饭佢既意大利饭好岩我口味,饭好黏,唔会太林有咬口。睇相都见到白汁好够,啖啖都有黑松露既香味,配埋杂菌,冇得弹-龙虾汁海鲜意大利饭平时比较少食龙虾汁既意大利饭,今次比到个好印象我龙虾汁唔会好咸,好香。依然,佢既汁好浓稠,食完成个口都系龙虾汁味。唯一美中不足系佢既海鲜比较少呢-脆香猪手食完头3样野,其实已经饱饱滞滞,但都要努力食埋只猪手🐽之前食过d猪手焗到块皮劲硬,根本咬唔入但佢呢只冇咁既情况,佢d皮系薄而脆,用刀一切就食得,咬入口扑扑脆肉质尚算可以,味道唔会太咸。-食到最后,结果饱到捧住个肚走。服
佢地点比较难揾,不过门面清晰,对面马路已经见到。
不得不提佢既drink menu 好靓,清晰,种类亦唔少。
烟鸭胸蕃茄宽条面
黑松露杂菌意大利饭
黑松露杂菌意大利饭
龙虾汁海鲜意大利饭
龙虾汁海鲜意大利饭
脆香猪手
脆香猪手
食到最后,结果饱到捧住个肚走。服务态度可以更加好,不过食物真系好正好岩我口味
就系咁,呢间小小天堂,比我渡过左快乐既一晚。