2017-06-11 190 浏览
今日黎到元朗揾野食..原本想去食一间出名既西餐厅..但因为星期五既关系..无booking 就无位..跟住就上openrice见到呢间..好似好唔错..我地两个人..黎到岩岩唔使等位..铺头细细间..餐牌都唔算好多野食..应该系家族经验..我地叫左玉子..超好味..个蛋好滑..又唔算好甜..配埋上面既sauce同紫菜木鱼..味道岩岩好👍另外..我地仲叫左呢d..个饺子鸡翼系功夫菜..将饺子酿入鸡翼入面..好高既技巧..仲要煎到外表金黄..入面够热..大坂烧就生菜比较多..无咩馅..但都好食既..呢个价钱系抵食..$68最段个章鱼小丸子都整到外表好脆..但个馅就比较多粉左..但都可以接受👌🏽

2017-06-09