2020-07-07 1902 浏览
呢间由yohomall行去都少远 在名门䜩客对面 近12时去到暂时包场 见到门口有BB凳 店员亦主动问要否BB餐具 好方便呀😍店子不算大 但尚舒适 有隔板 西餐厅格局 灯光偏暗 但汤圆妹好爱灯饰 不停指住话Triangle 😂Steak’er 精选儿童餐 $52- 炸薯条🍟劲好味 唔油 粗度又刚好- 鸡肉丸番茄酱通心粉 汤圆妹嫌太浓不太爱 我地就觉得好味 通心粉唔大粒岩小朋友 酱又好食 肉丸都好juicy - 芝士肠 有2条 正常的味道- 牛油粟米 牛油味唔算重 粟米粒好甜好味- 甜品 细细啖朱古力cake 都几绵密- 新鲜水果 橙都甜同无筋- 饮品 QOO少甜苹果汁🧃 一向都觉得QOO偏甜 好在呢度提供少甜餐汤- 甘笋汤 不会过浓 感觉清爽开胃 很适合炎热既夏天厨师精选早餐 $88 - 香甜番薯条 甜香唔干身 - 英式猪肉肠 脆皮硬左啲啲- 英式松饼 热辣辣又松软- 汉堡扒 Juicy 不会实实的- 烧烤菇 印象不深 菇有菇味- 牛油粟米 和儿童餐粟米类同- 田园沙律 沙律菜 清新 无咩好讲厨师精选意粉 $72 OK好像南瓜汁什么什么贝壳粉之类 具体名字已失忆 贝壳粉软硬度适中 也很
Steak’er精选儿童餐

- 牛油粟米 和儿童餐粟米类同
- 田园沙律 沙律菜 清新 无咩好讲

厨师精选意粉

厨师精选意粉 $72 OK
好像南瓜汁什么什么贝壳粉之类 具体名字已失忆 贝壳粉软硬度适中 也很适合挂汁 汁料也香口 但就嫌少左啲啲
冻咖啡  冻即磨咖啡
餐饮-冻咖啡(左)
特饮- 冻即磨咖啡(右)
散嗌会系$22 VS $28即分别 又真系值这价格差😂冻咖啡就啡味唔够 同甜左啲 但跟餐唔好要求咁高啦 冻即磨就明显重啡左 但又未至于好饮到回味

小店服务都唔错 但不设加一 不设加一 系呀不设加一
会再黎既