餐厅: 誠記
资讯:

2022-04-18 491 浏览
下午茶真系为懒洋洋既下午充充电🤭上次介绍既茶记, 大家都话比较贵😂唔够亲民~~冇计啦新嘉美系💛店我点都想介绍既..今次食依间下午茶, 就真系够贴地, 都算系抵食的😋💬沙嗲牛肉公仔面 - $28同平时食既沙嗲牛面有啲唔同?! 佢沙嗲汁 系本身汤底度, 唔会浸哂啲汁落汤就冇哂沙嗲味, 佢既汤就有味精feel🤭🤭冇特别饮~不过系浓浓既沙嗲味~就咁食都几开心既(邪恶公仔面😏😏💬西多士 - $17佢系一黎到已经切好同落哂啲酱, 有种茶记爽快既乱中美(误)!? 😂 对于要打卡港女我黎讲...呆咗一秒, 心谂希望味道搭够! 食落味道ok, 炼奶 牛油同花生酱系好朋友, 点整都应该好味既, 不过满足唔到我想食糖浆西多既欲望 (成日临训就想食)🤤🤤小总结:沙牛面有惊喜, 西多都不错, 食既系由细食到大既人情味啦~谂起以前同爷爷嫲嫲落黎食三文治 🥺~~any肥撑小店🥰小妹愈来愈麻甩, 成日食茶记, 真系要参考多啲foodie前辈, 食多啲少女心cafe平衡一下, 不然呢我就由宅猫奴变大叔😑😑sad❤️诚记❤️坚尼地城士美菲路街市及熟食中心❤️2817 6931

下午茶真系为懒洋洋既下午充充电🤭

💬沙嗲牛肉公仔面 - $28