2020-07-25
之前成日见人去度打卡,有一日的起心肝去左,但真系超失望~无论系食物或是服务都强差人意,如果想去既朋友就要有心理准备啦.个日我地带埋狗狗,所以坐室外,当日我地见面冇人咩人坐,好吉(可能因为热)又怀疑我地打尖 但根本带人排出面,室外既位系超空落单时店员态度已经颇差,不过都由佢,但上饮品个阵,直程好似茶餐厅伙计咁😅劲大力咁样摆低仲倒泻咗少少....▪️白酒牛油汁带子扁意粉 $98先唔讲本身个味道一啲都冇白酒味,睇张相就可以见到啲带子煮到烂晒,唔知仲以为我自己剪开。而意粉本身好淡,牛油味都唔多觉,一啲都唔值$98▫️All-day breakfast $118菇系唯一觉得可以接受既,其他都好普通▪️苹果汁 $32▫️香橙汁 $32 呢两杯野饮,本身已经好细杯,仲加咗超级多冰,饮落亦系超淡😅.好多打卡嘅餐厅食物质素都未必好。但呢一间影相又唔系话真系超靓,食物质素又好差,性价比真系超低~
▪️白酒牛油汁带子扁意粉 $98
▫️All-day breakfast $118
菇系唯一觉得可以接受既,其他都好普通
▪️苹果汁 $32
▫️香橙汁 $32
呢两杯野饮,本身已经好细杯,仲加咗超级多冰,饮落亦系超淡😅