2023-04-18
SU CASA💚今日嚟到呢一间,啱晒一家大细、或者几个朋友过嚟聚会嘅餐厅!🍽餐厅布局分为用餐位置、同埋玩乐嘅位置~🪀🎯🎮提供嘅餐点主要为西餐,另外亦都设有三款唔同嘅儿童餐,好照顾到小朋友嘅需要👨👩👧👦玩乐区提供好多唔同嘅游戏,例如系大富翁、俄罗斯方块、足球机、同埋各款适合小朋友玩嘅游戏!🧸🎀见到小朋友们都玩得好开心💓💓是日餐汤🌽(跟餐)有别与于其他餐厅,好多粟米蓉,清甜又有口感!炭烧细西兰牛西冷配烧汁🥩🍝(配意粉)$138呢件细西兰牛西冷大概200G,有1吋厚,我叫左5成熟,切开肉质细嫩,入口咬开肉汁爆开,以一间餐厅煎一块牛扒可以有专职扒房水准,真系好意外‼️意粉系天使面,生熟恰当,就算冻左都唔会实埋一旧。✅✅澳洲盲曹鱼柳伴西西里蚬肉汁 🐟🍅(配饭)$118盲曹鱼柳肉质结实而嫩滑,鱼味适中,连皮煎封,令鱼肉增加油脂香,伴西西里蚬肉汁,酸酸甜甜咁,就算几多饭,都会一次过放入口😝😝不论大人定小朋友,都一定会喜欢食,而且鱼柳无骨,爸妈们可以同小朋友一同分享😋😋脆炸水牛芝士条2件 🧀 $22香口好食,芝士控一定要食,我实测咬一口,可以拉出超过40cm 长芝士丝,对小朋友黎讲,又好玩又好食🤣
是日餐汤🌽(跟餐)
有别与于其他餐厅,好多粟米蓉,清甜又有口感!
炭烧细西兰牛西冷配烧汁🥩🍝(配意粉)$138
澳洲盲曹鱼柳伴西西里蚬肉汁 🐟🍅(配饭)$118
脆炸水牛芝士条2件 🧀 $22
香口好食,芝士控一定要食,我实测咬一口,可以拉出超过40cm 长芝士丝,对小朋友黎讲,又好玩又好食🤣🤣
藜麦什菜沙律 🥗$12
本身我就喜欢食意大利油醋沙律,清新菜叶味加藜麦香,确实健康又好味💓
无糖有机奇亚籽绿茶(跟餐免费)
冻榛子咖啡 $12
呢间餐厅饮品唔系由水吧出品,而系有自己咖啡机,所以我叫左一杯试试,发现好好饮,估唔到成间以小朋友为主餐厅会有一杯比得上专门咖啡店水准。
题外话/补充资料:
餐厅分开两个区域
进食区:正常饮食空间
小朋友 Party Zone :装饰色彩缤,仲有好多玩具