2017-01-17 3910 浏览
终于黎到期待已久嘅饲说喇~睇朋友去食就睇得多,同朋友一齐黎食lunch加狂影相😍呢度环境真系好靓,好岩钟意影相嘅人黎边食边影~一入去就见到代表饲说嘅黑白格仔枱我地拣左靠窗嘅位置坐,影相比较光猛,仲可以望到下面街景食🤗同埋呢张枱放左好多复古旧物,全部都劲vintage!!另一边就有好多干花同小盆栽,系个咁靓嘅环境食野真系好赏心悦目。❤️🌿首先上左餐汤 香草面包同沙律,南瓜汤唔错,好香甜浓郁,配埋面包都好正!开心果酱杂菌菠菜蝴蝶粉伴松子仁望落好似唔多,但食落就好饱,第一次食开心果酱嘅熟食,估唔到都几夹~开心果个味道好出,同埋有小小菠菜系入面,唔会净系得蝴蝶粉咁dry,超钟意食呢个蝴蝶粉💚蟹肉红菜头意大利饭伴牛油果同样地食一半已经超饱😂啖啖蟹肉系饭入面,但我觉得红菜头味道唔系好出~可能食左开心果先,变左呢个有d淡,同埋蟹肉混系入面都有小小可惜,食唔到蟹嘅甜味。我都系比较钟意食上一个多d🤗湛蓝天王星梳打💙其实系lemonade! 视觉效果一流,落左d食用闪粉,饮嘅时候搅动就有星空效果,好blingbling✨✨柚子校车💛柚子梳打嘅味道酸酸地,好开胃,仲有好多柚子肉可以食~好快清晒啲食物!开始狂影
终于黎到期待已久嘅饲说喇~
一入去就见到代表饲说嘅黑白格仔枱
开心果酱杂菌菠菜蝴蝶粉伴松子仁
蟹肉红菜头意大利饭伴牛油果
湛蓝天王星梳打💙
柚子校车💛
柚子梳打嘅味道酸酸地,好开胃,仲有好多柚子肉可以食~
好快清晒啲食物!开始狂影相☺️☺️
漂亮的角落有好多枕头同ukulele, 可以俾人食完野系度hea阵,好写意👍🏻
呢度嘅空间好大同埋好多枱,环境真系超文青,除左可以影小清新之外食物同饮品都好好味~行开cwb都不妨上黎试下。
2016-11-14