2024-01-12 48 浏览
今日约咗客去元朗食饭,我前一晚上OpenRice睇定元朗有咩好食,咁就见到有一间好装修好小清新又文青的Over lap Cafe!Overlap 装修以米色水泥墙,配合木纹家私,文青风格突显,佢哋仲有自家设计的产品售买,除咗铺内,仲有户外嘅座位,一边食嘢,一边饮咖啡,非常写意!✨今次选咗以下食品✨🌟All Day Breakfast$142包括有烟三文鱼、猪肉肠、焦糖脆香蕉、香脆窝夫、牛乳炒蛋、芝麻豆腐、热情果,甜甜嘅车厘茄,材料非常丰富,即叫即做,每一款都好新鲜,食完充满元气嘅All Day Breakfast。🌟 明太子忌廉海胆蟹肉阔蛋面$138表面铺上明太子、蟹肉及海胆,配合阔条面,烟靭又有咬口!酱汁够浓,每一啖都可食到明太子及蟹肉。🌟Laurel tree $68Laurel Tree属于店舖嘅Special coffee ,将新畿内亚嘅咖啡做咖啡底,然后加入桂香苹果干吉皮干同玉桂干,好香果茶味,唔讲都唔知其实系一杯咖啡,饮完之后感觉好清新,超级推荐大家嚟试下!🌟Mocha$48心心图案嘅拉花咖啡,香浓幼滑,食完嘢食再配合一杯咖啡,同朋友倾吓偈,非常写意🌟新鲜生果乳酪_跟餐+$

✨今次选咗以下食品✨

🌟All Day Breakfast$142

🌟 明太子忌廉海胆蟹肉阔蛋面$138

🌟Laurel tree $68
🌟Mocha$48
🌟新鲜生果乳酪_跟餐+$28
跟餐可加购,原味新鲜自家制乳酪,配合生果及脆脆谷物,无加糖,为大家健康加分!
  • Full Breakfast