最近见到呢间Cafe好似好Chill😻 木系小清新嘅装修加上不少绿色植物嘅点缀💚 感觉店铺精致得黎好舒服🌳 食物方面主打轻食 特别系三文治 🥪 馅料既配搭都好有心思💕 店员仲推荐了各种饮品都好高质 想揾间高质Cafe呢度绝对唔错👍🏻 PS 呢度唔同角落都好好打卡架📷⭐️ Teriyaki Pork 🥓三文治用上排包好特别💛 面包本身带点甜味🍞 照烧豚肉肥瘦相间口感好香脆🔥 特别加上焦糖洋葱 甜味令味道更丰富🧅 附餐跟上一份沙律🥗 简单既调味好清新 中和了猪肉既油腻感 ⭐️ Seafood Pasta with Tomato Cream 🍝海鲜有青口同埋带子🐚 带子份量饱满证明用料都几高质😛 酱汁用上新鲜蕃茄 🍅偏酸但衬出海鲜既鲜味🌊⭐️ Espresso Tonic ☕️Espresso 好香醇有浓浓既后韵🤎 加上Tonic Water 好清爽🍋 柠檬既酸味同埋Fizzy既口感好适合夏日☀️⭐️ Iron Buddha 🫖平时饮茶饮开既铁观音印象中好浓🌚 做成Latte又有另一番感觉🥛 加上牛奶比较Smooth 又不不失铁观音独特既香气😚
Teriyaki Pork

⭐️ Teriyaki Pork 🥓