2023-01-07 23 浏览
茶木•台式休闲餐厅 (屯门)📍地址:屯门屯隆街3号屯门市广场一期3楼3205号舖=================搭入2023年,又系时候约下朋友gathering! 今次拣左茶木,佢装修木系,显得好明亮同小清新!佢menu 选择都几多,仲有一人餐同二人餐拣!☺️我同朋友拣左2人餐,谂住丰富D:➡️红烧牛肉面牛肉份量几多,食落一D 都唔un! 汤底浓郁,中准之作!➡️麻辣半筋半肉手工拌面拌面嘅麻油味好香, 将少少麻辣嘅汤加埋黎食,香辣味几出色。成个set 仲跟埋鸭血同牛肉,都几丰富!➡️盐酥鸡粒食落香脆可口➡️巨𡶶乌龙茶呢个真系打卡之作!有一大壶茶俾你,另外仲有个装住乌龙茶冰嘅杯,keep住d 茶嘅冰冻同时又唔会整淡茶味!呢个茶系无糖ga,岩晒我🤣➡️草莓蜜糖磗块佢最出名就系甜品,紧系要食埋啦!最顶层嘅雪糕溶咗之后可以用黎点面包食!😳食落有冰火交融ge感觉,里面嘅面包粒仲外脆内软,整体好
茶木•台式休闲餐厅 (屯门)
📍地址:屯门屯隆街3号屯门市广场一期3楼3205号舖
=================

我同朋友拣左2人餐,谂住丰富D:
➡️红烧牛肉面
牛肉份量几多,食落一D 都唔un! 汤底浓郁,中准之作!

➡️麻辣半筋半肉手工拌面

➡️盐酥鸡粒