2022-09-21
系尖沙咀想揾个地方食饭之余可以chill下,见到呢bar同其他有点不一样,带点小清新花园既感觉。9点后仲会dim灯点蜡烛,比客人更chill更relax。[烤冬阴公鸡翼]$78鸡肉好嫩滑多汁,带点微微既冬阴公味,不错。[香烤牛仔骨]$148牛肉好浓,烤得刚刚好,保持肉质嫩滑,加上少许炭烧味,好香好入味。[黑松露什菌薄饼]$148非常喜欢!食pizza我一向prefer食薄脆批多过厚批,呢个批底系劲薄劲脆💛🧡芝士下层有好多什菌,好juicy。仲有最面层既黑松露⋯超级香⋯系我其中最喜爱pizza之一❣️[烤西班牙羊架]$268好出色💕本身一啲羊膻味都无,羊肉好滑好juicy,加上炭烧味,已经好正。你仲可以选择点秘制薄荷汁(甜甜酸酸加点薄荷味)或者Honey Mustard食添。[Cinderella & Happy Ending] $68@ (N.H.)前者系红石榴、菠萝、蔓越莓同柠檬汁制成既mocktail;后者系菠萝、青柠、热情果同梳打水制成。
[烤冬阴公鸡翼]$78
鸡肉好嫩滑多汁,带点微微既冬阴公味,不错。
[香烤牛仔骨]$148
[黑松露什菌薄饼]$148