2022-04-28 38 浏览
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 西贡 - 28 Restaurant ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 异国风情小餐馆 轻易拍出渡假风 ₍˄·͈༝·͈˄*₎◞ ̑̑ᗦ↞去到西贡市中心想揾间chill chill 地 嘅餐厅坐低影下相见到呢间餐厅野食特别 有啲印尼食物仲有outdoor bar枱位置 🔹 Brushetta 芝士蕃茄莎莎多士 🍅 $58多士有啲蒜蓉味 厚度适中而且脆Mozzarella 芝士 本身冇咩味但配埋蕃茄同埋黑醋 酸 甜 咸 香 都一应俱全🔹 Fillet of Barramundi Couscous 深海盲曹鱼排配沙律🐟🥗 $178煎得好香 一上枱已传嚟阵阵鱼油香气鱼肉够晒嫩滑配埋小米同沙律菜系底 落咗啲醋同沙律酱超开胃平时超唔钟意食沙律嘅我 都食晒全部仲想encore 😝🔹Vita Malt Acai $25非酒精麦芽饮品丹麦制造🇩🇰 有天然健康成份入口顺滑 饮落似沙士嘅味道 好怀念啊加入咗芦荟成份 ૮₍´˶• ᴥ •˶`₎ა :总评餐厅outdoor bar枱位影相几靓 📸️枱面位置够大亦可以适合做下野食物款式较特别 不过因应时令会有所不同◆*.◆*.◆*.餐厅资讯◆*.◆*.◆

见到呢间餐厅野食特别 有啲印尼食物

૮₍´˶• ᴥ •˶`₎ა :总评
餐厅outdoor bar枱位影相几靓 📸️
枱面位置够大亦可以适合做下野
食物款式较特别 不过因应时令会有所不同

◆*.◆*.◆*.餐厅资讯◆*.◆*.◆*.
📍 28餐厅 (西贡)
西贡宜春街28号地舖

喜欢我嘅分享:请follow, like and share @elaine.eat

🔎冇头绪:#elaineeat
🔎发掘同区美食:#ee观塘
🔎发掘同类美食:#ee港式

#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger