2020-04-27 393 浏览
位于通菜街大厦上面的小cafe, 大厦入口系女人街,有少少隐蔽架。Cafe空间好简约,无花巧的装修,枱凳系木造既,今晚黎到人唔多,俾人有好舒服的感觉。全场都系得3至4张枱,坐到大约20人。朋友带我黎食蛋糕庆祝生日🎂🍰😚1️⃣泰式奶茶戚风雪山蛋糕卖相唔错,戚风蛋糕好软绵绵既感觉,面头的泰式奶茶就好似奶盖咁,厚身既,唔会太甜,唔会有好漏既感觉😋👍🏻2️⃣铁观音芝士蛋糕蛋糕🍰明显分开两层,上层系铁观音味,另外有三粒啫喱,都好有茶味。下层既芝士同饼底都做得好出色,芝士味浓郁,饼底一吉开唔会散晒。3️⃣小山园冷泡抹茶奶盖茉莉抹茶奶盖好绵滑,冷泡茶的茶香好够出,亦都够浓味👍🏻佢个All day menu都有啲咸点,例如系Dutch Pancake。今次因为已经食完晚餐,所以就无食到喇。仲可以成个蛋糕订😍如果有朋友生日都可以预早打电话黎预订,正!继续支持小店💛💛💛

朋友带我黎食蛋糕庆祝生日🎂🍰😚

1️⃣泰式奶茶戚风雪山蛋糕

2️⃣铁观音芝士蛋糕

3️⃣小山园冷泡抹茶奶盖茉莉
抹茶奶盖好绵滑,冷泡茶的茶香好够出,亦都够浓味👍🏻