2023-02-26
.系大坝街揾嘢食,见呢间cafe都唔错,就入左去食个early dinner😬Menu有light meal 选择都几好👍🏼自家制烟熏猪柳沙律配蜜桃油醋汁好大份沙律🥗猪柳味道咸咸地,每块都几厚切👍🏼沙律菜款每样都有啲,食落几fresh。剑鱼腩酱油渍牛油果他他平时见到既都系蟹肉或三文鱼他他,见呢到系配剑鱼腩都几特别。底层系蕃茄、中层系牛油果、面系切粒既剑鱼腩,好丰富同份量都几多,可以同朋友share。剑鱼腩虽然系酱油渍腌制,但味道唔会好咸,食落都几新鲜👍🏼脏脏提拉米苏应该系店舖既signature🤤卖相好吸引,味道正常,酒香味浓,食落亦唔会好甜。鲜橙汤力咖啡正常发挥,橙味同咖啡味都几平均👍🏼丸久小山园抹茶鲜奶抹茶味浓,奶都香,质感几厚实浓郁。呢间cafe有两层,空间感大,木系装修感觉和谐,坐得又舒服😌都有几多打卡位😬
自家制烟熏猪柳沙律配蜜桃油醋汁
剑鱼腩酱油渍牛油果他他
脏脏提拉米苏
鲜橙汤力咖啡
正常发挥,橙味同咖啡味都几平均👍🏼
丸久小山园抹茶鲜奶
抹茶味浓,奶都香,质感几厚实浓郁。