2017-11-29 48 浏览
一早bookmark 左哩间白色清新主调既cafe,琴日放假终于黎左,过番一个游闲既下午🌿 入到门口就会有种好舒适既感觉,门口摆放一棵栀子花树俾食客认识到哩种花既样貌😁而哩个角度好岩女生们打卡呢!俾哩款新出既cheesecake 吸引左😍 忍唔住要order 一件试下😋黎cafe 都会喜欢饮番杯咖啡,点左一杯rose latte ,未食都已经感到好满足呀🙂 devil cheesecake 口感非常松软,甜度适中,cream cheese 好滑,好味😙杯rose latte 咖啡味略微,主要系rose 味重,不错!哩个pastrami 好好味呀!bagel 一定要热食,冻左会变硬,夹住cheese,咸牛肉,火箭菜食整个配搭好夹😍仲有好多沙律菜,正!开喺山林道咁近尖沙咀,食完又去行街😝位置好方便,环境又舒适!

Devil  cheesecake
Rose  latte