2019-04-03 62 浏览
系土瓜湾探完朋友, 周围行下揾地方坐低休息下见到呢间cafe 都几多人㖞, 而且又有位, 于是入去顺便食埋野叫完野食, 我地先留意到有任食任饮, 好似几抵, 唔知做到几时呢, 不过我地今日个肚唔够quota, 下次啦香辣蒜香海鲜炒意大利面虽然呢个意粉睇落好似比较干身, 但蒜味极香极浓, 每条意粉亦吸收哂蒜味, 加上少少辣, 口感同味道都唔错意粉亦够弹牙够嚼劲, 配料有蚬肉, 青口, 鱿鱼和牛芝士蘑菇汉堡, 超大个可能都因为太大个, 厨房好主动已经将汉堡切半先上 除左主菜澳洲和牛, 仲有烟肉, 芝士, 蘑菇, 生菜, 蕃茄个包超软熟, 和牛汉堡充满肉汁又厚身, 肉味浓郁配粗薯条, 香脆可口黑醋蜜糖鸡翼, 酱汁拉丝, 鸡翼入口香甜, 原来蜜糖同黑醋混合后, 味道反而似蜜芽糖味饮品跟餐几抵饮冻柠茶几爽热朱古力, 朱古力味好浓, 加上绵密奶泡, 不过我个杯无画花既? 可能厨房太忙
系土瓜湾探完朋友, 周围行下揾地方坐低休息下

香辣蒜香海鲜炒意大利面
意粉亦够弹牙够嚼劲, 配料有蚬肉, 青口, 鱿鱼

和牛芝士蘑菇汉堡, 超大个
可能都因为太大个, 厨房好主动已经将汉堡切半先上
个包超软熟, 和牛汉堡充满肉汁又厚身, 肉味浓郁
配粗薯条, 香脆可口

黑醋蜜糖鸡翼, 酱汁拉丝,
鸡翼入口香甜, 原来蜜糖同黑醋混合后, 味道反而似蜜芽糖味

饮品跟餐几抵饮
冻柠茶几爽