2021-08-27 43 浏览
INN - I’m Not Nothing 📍元朗凤攸南街9号好顺利大厦地下60号舖#元朗揾食 #元朗好去处👉🏻香煎牛油波士顿龙虾牛肝菌意大利饭 $148呢个龙虾意大利饭真系不得了! 只龙虾好新鲜又好有海水既味道,唔似平时龙虾梅晒咁,加上佢啲龙虾肉同蟹肉都大大旧,淡淡肉😍好正。而个饭睇落好creamy 食落又唔会有好腻既感觉,仲有好香个种菇味!👉🏻 澳洲肉眼扒8安士配薯菜烧汁 $158份量十足既澳洲肉眼扒,除左个肉眼扒之外仲会配有粗薯条和沙律,唔会食到你好济嘅感觉。小编今次都系叫左五成熟,肉质都嫩同埋容易咬开,牛味够浓,煎封后都能够锁住个肉汁。而个薯条是新鲜炸的薯条🍟亦都好香脆。📢环境方面,餐厅装修别致,系走小清新风格既, 而且都坐得舒服,好适合同朋友食饭倾吓计。美味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️环境指数:⭐️⭐️⭐⭐️服务态度:⭐️⭐️⭐️️️️翻兜指数:⭐️⭐️⭐️(满分为 5⭐)#全力食|#密密食|#情侣档揾食|#小店推介|#餐厅
INN - I’m Not Nothing

美味指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境指数:⭐️⭐️⭐⭐️
服务态度:⭐️⭐️⭐️️️️
翻兜指数:⭐️⭐️⭐️
(满分为 5⭐)

#全力食|#密密食|#情侣档揾食|#小店推介|#餐厅