2019-06-26 815 浏览
<除左猪骨煲 小炒都唔错>🔥开左好多年既三兴 以前间中经过元朗都会食下 每次冬天都会点佢既羊腩煲 猪骨鱼尾煲等等😍今次夏天 要点煲打边炉真系顶唔住 所以就同朋友点下小炒 饮下啤酒 都十分唔错👍🏻🍴沙拉骨🐷大碟沙拉骨 好多猪扒肉 猪扒有 d连骨位 口感爽滑 佢出面既沙拉酱连埋甜酸酱都好入味 十分唔错 👍🏻🍴椒盐九肚鱼 🔥🐟九肚鱼算系大条 但整得淋左少少 佢既椒盐 辣椒炒得好入味 如果出面层茨粉再香脆 d就perfect👍🏻🍴小炒王🌿🔥间间大排档既小炒王都唔一样 呢个韭黄比较少 有好多脆鱼虾干🐟🦐都算落足料 而佢既大葱同紫洋葱比较多 所以比较 juicy d 加埋弹牙鱿鱼🦑 鱿鱼整得好食 如果可以再多 d韭黄就更好 😃: 🍴奇味鸡煲🐤本身天气甘热都谂左野唔点 不过当一味𩠌但唔打边炉j两接受到🔥 鸡煲落足料 我好钟意佢既肉系弹牙得黎切到大细适中方便食 而佢既酱汁甜辣咸都有好有层次感 十分入味 好啱要黎送饭🍚🍴煎莲藕饼🐷🔥间间做法唔同既莲藕饼 呢个莲藕切碎同猪肉一齐煎 出面煎得香脆带点咸香 带 d莲藕既爽口感 点埋甜酸汁 唔错👍🏻🍴椒盐牛坑腩 🐮呢个我次次都点 牛坑腩本身肉
<除左猪骨煲 小炒都唔错>🔥

🍴沙拉骨🐷

🍴椒盐九肚鱼 🔥🐟

🍴小炒王🌿🔥

: 🍴奇味鸡煲🐤

🍴煎莲藕饼🐷🔥

🍴椒盐牛坑腩 🐮
呢个我次次都点 牛坑腩本身肉质软熟带 d弹牙 用椒盐炒劲入味 咬落啖啖椒盐香 又冇盖过牛肉味 正 🐂

🍴炸猪手🔥🐷
猪手系港式既炸猪手 切得好幼细薄身方便食 佢既猪皮炸得好香脆 猪肉腌得咸口感弹牙 连皮一齐 点埋芥末酱就 perfect 👍🏻

🍴椒盐鲜鱿 🔥🦑
大大碟鲜鱿 椒盐味炒得好香 鲜鱿都算新鲜 好弹牙 佢个椒盐够镬气但冇盖过鱿鱼味 系出面个粉厚左少少 但整体整得几好 👍🏻

#中菜 #大排档 #小炒 #莲藕饼 #猪手 #椒盐鲜鱿 #鸡煲 #沙拉骨 #小炒王

Score 平均分 <7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#三兴饭店
元朗泰祥街10 至30 号盛发大厦5 号地铺
~~~~~~~~~~~~
2019-06-19