2016-12-05
第2次黎呢度食野, 今日大约8点多黎, 差不多已经满座, 只净下最后一张2人枱比我地坐. Lucky坐下后店员不停问可以点菜未, 我地先叫两样, 打算慢慢睇后再加, 不消5分钟, 店员问了两次要唔要加野?!有点烦~串烧并盘$118 (10串)好丰富, 猪牛鸡, 鱿鱼, 肾各两串, 味道唔错, 亦不会烧得过火. 但冻得太快, 之后已经无咁好味虾金边粉 ($78), 本来打算叫普通金边粉($50), 店员问我地加唔加虾, 老公又口快快话加, 亦无问几钱.我后尾睇个MENU明明写$55, 但最后埋单时系$78. 无计, 鬼叫自己无问清楚咩.但整碟虾只有3细只, 好呃人, 而且除了虾之外, 无乜配料, 最多只得必有的豆干,花生碎.味道唔够酸, 不过金边粉份量够多.小炒王($70)完全中伏, 跟我平时食开既小炒王可以话系完全唔同, 呢个系泰式味道.用翠肉瓜, 蔬菜及急冻海鲜炒的. 完全唔系我地平时食开既小炒王, 味道亦偏向浓郁及味精.
有点烦~
串烧并盘$118 (10串)
味道唔够酸, 不过金边粉份量够多.