2020-08-23 440 浏览
呢个系7月1食㗎喇⋯⋯个时疫情叫做好少少,单位数。好可惜,过了十几天又嚟过😤近近哋过咗D2 Place 行吓兼食个 lunch,行过见到呢间,睇咗门口餐牌,啲位都可以,仲有个卡位,就走咗入去。 我拣自家制猪肉酱粗管通粉,女友要Carbonara。 餐汤同沙律到了,卖好靓,汤同沙律正常,但个小牛角包🥐⋯⋯好好味呀!😋😋👍🏼未食完餐前汤同沙律,个长通就到了!我要加快食,唔系个主菜又冻哂😝 卖相都靓,加上我又比较喜欢呢种碟😅 食落味道ok,无咩特别。 女友个卡邦尼都到埋,样唔错,但味道就⋯⋯女友话唔可以叫Carbonara🤨 而味道都系一般。咁后尾我试咗一啖,我都觉得唔可以叫佢做Carbonara😝不过,整间店都感觉良好,店员有礼,都会再嚟试吓第二啲食物嘅😊

餐汤同沙律

自家制猪肉酱粗管通粉