2024-01-06 352 浏览
去到呢间老字号嘅小甜甜,麻辣鱼春鱼卜煲真系整得嗲呀🔥!麻辣入味,鱼卜滑溜,食落舌头都即刻有响应,辣得过瘾但又唔会辣到哭,好match白饭~ 金菇肥牛麻辣烫,肥牛够嫩,金菇爽脆,同辣椒一齐烫,辣香夹衬得好贴切。麻辣猪手面成碗望落都好惹味,猪手腍身淋漓,Q弹得好有劲,可惜就系辣得唔太够劲,如果更加抢眼啲就更加啱我味。酥炸云吞啖啖肉馅,炸到外脆内腍,啱晒喜爱小食嘅朋友,真系食唔停口咁解!整体黎讲,小甜甜嘅川菜仲系咁有水准,平民价钱都食到劲多味道嘅选择,下次仲会再黎探险其他菜!如果你都系个辣爱好者,呢度应该唔会令你失望。食完之后整个人都精神晒,食辣嘅快乐真系无得输㗎!👍😋💯