2017-03-01
同3个旧同事小聚本身谂住礼拜五都会多人 得登book左枱点知最后冇咩人 以为伏已中 又或者其实可能我地太迟先食d人都走哂lolanw野食水准几好 叫左个牛油果虾沙律, 好好味, 个沙律酱mix到好正所以冇俾相机食先xp香葱吞拿鱼腩卷入面就有d脆口既豆腐卜(我估之后佢俾既wasabi都好有诚意唔系hea野蟹肉玉子烧同冲绳炒苦瓜都好足料同热辣辣,蟹肉好多但就偏左去一边><苦瓜就甘左d,旧同事就唔系好ok,同埋劲多猪肉,本身谂住佢会系斋咁样( ˘• ₃ • )串烧拼盘都几多特色野(由右数起) 有鸡肉串,鸡翼,烟肉番茄串,烟肉年糕串,银杏同有个我冇食到既串._. 味道就冇咩好挑剔但就应该系番烧, 拎到上黎唔系好热辣辣咁,有d美中不足都要提一提佢有淋左小小汁既椰菜做伴碟 都几好味xd环境各样都几舒服, 侍应都好有礼貌~如果d 烧物都热辣辣哩餐就perfect~
本身谂住礼拜五都会多人 得登book左枱
anw野食水准几好
叫左个牛油果虾沙律, 好好味, 个沙律酱mix到好正
所以冇俾相机食先xp
香葱吞拿鱼腩卷入面就有d脆口既豆腐卜(我估
之后佢俾既wasabi都好有诚意唔系hea野 蟹肉玉子烧同冲绳炒苦瓜都好足料同热辣辣,
蟹肉好多但就偏左去一边><
苦瓜就甘左d,旧同事就唔系好ok,同埋劲多猪肉,本身谂住佢会系斋咁样( ˘• ₃ • ) 串烧拼盘都几多特色野
都要提一提佢有淋左小小汁既椰菜做伴碟 都几好味xd 环境各样都几舒服, 侍应都好有礼貌~
如果d 烧物都热辣辣哩餐就perfect~