2017-01-05 144 浏览
上星期三與一班師奶聚會,慶祝新居入夥,師奶唔識煮嘢食,就落咗樓下食一間新開嘅漢堡包。點左黑松露雜菇意大利飯,為咗慶祝新居入夥平時唔飲酒嘅我都點左杯白酒,餐廳介紹呢杯餐酒,有清新口感,同黑松露雜菇飯都幾夾,師奶仔叫我每食一啖飲一口,都幾特別。另外點左炸魚漢堡,完條嘅深海魚柳喺鬆軟嘅漢堡包來,熱辣辣仲有汁流出嚟,好食到不得了。80幾蚊一個仲可以配薯格或者薯條,正過銅鑼灣嗰間!甜品叫咗呢個朱古力蛋糕配雲呢拿雪糕,朱古力蛋糕口感結實,味道濃郁,比較乾身嘅佢配上雲呢拿雪糕,質感有少少似brownie 但冇咁濕,第一次食覺得都幾好味。呢度嘅食物即叫即整製作需時,口感比較清淡,感覺健康啲。唔怪得啊師奶仔咁推薦啦!
黑松露雜菇意大利飯
餐酒