2021-09-19
黄金虾球🦐 $98好多咸蛋王包住大大粒爽脆虾肉 唔使剥壳 方便食豉椒炒蚬 $88蚬好大只,只只都好饱满,炒得好有镬气 好惹味头抽鸡 (要预订)豉油汁甜甜地,仲有少少麻油香味 鸡肉好滑,好送饭😌姜葱焗鱼卜$88上台𠮶阵听到啲炸炸声已经好吸引,鱼卜好爽口,完全唔会腥,处理得好干净👍鱼香茄子🍆煲 $88又一送饭推介,茄子炆到好淋,唔系散哂,仲可以一条条夹出来,而且唔算太油腻。生啫猪肚 (需预订)我谂应该有一只猪肚,份量都几多,不过都系冼得好干净,无臭臭的😂而且啫得好入味,唔会韧,送酒😍酸菜煮班球 $138班球好大块,鱼皮仲好厚,味道唔算太辣,所以都几易入口,而且仲有啲薯粉荐底,好正🥳星级原条牛肋条 $162又一个巨型嘅𩠌😂😂牛肉切到薄薄地,好淋,个汁就好似烧汁既味,少少甜,牛肉味浓😎金银蛋娃娃菜 $68个菜煮到好淋,唔会有草青味。金银蛋份量一啲都唔孤寒🤣🤣😝干炒牛河 $88牛肉大大片,河粉条条都上色,唔会痴埋一pat,有镬气👍唔油。
好多咸蛋王包住大大粒爽脆虾肉 唔使剥壳 方便食
豉椒炒蚬 $88
蚬好大只,只只都好饱满,炒得好有镬气 好惹味
头抽鸡 (要预订)
豉油汁甜甜地,仲有少少麻油香味 鸡肉好滑,好送饭😌
姜葱焗鱼卜$88
鱼香茄子🍆煲 $88
生啫猪肚 (需预订)
酸菜煮班球 $138
星级原条牛肋条 $162
金银蛋娃娃菜 $68
个菜煮到好淋,唔会有草青味。金银蛋份量一啲都唔孤寒🤣🤣😝
干炒牛河 $88