玉庭

Jade Pavilion
餐厅: 玉庭
资讯:

2021-06-01 1394 浏览
因为有Afiniti 会员优惠,所以嚟呢间餐厅一试。已酒店餐厅来讲,呢度装修略嫌简约咗少少,但胜在枱同枱之间位置充足,坐得都算舒服。服务方面非常不错,餐厅经理细心留意需要。我哋两个人叫咗鲍鱼鸡煲,酥炸日本蚝,面酱千层龙趸。鲍鱼鸡煲可能因为有烧热石盘底,一出场香气扑鼻 ,连隔离枱都话「哗,好香喔!」而日本蚝炸得适中,外脆内软,加上卖讨好,算是不错👍🏻千层龙趸重点在于千层豆腐,非常嘢味!最后加埋个燕窝炖木瓜,呢个超级好食,唔会太甜,值得一试👍🏻
服务方面非常不错,餐厅经理细心留意需要。

而日本蚝炸得适中,外脆内软,加上卖讨好,算是不错👍🏻
千层龙趸重点在于千层豆腐,非常嘢味!

最后加埋个燕窝炖木瓜,呢个超级好食,唔会太甜,值得一试👍🏻
鲍鱼鸡煲
面酱千层龙趸