2023-03-06 67 浏览
餐厅位于尖沙咀小街入面,闹中带静… 红红嘅招牌又几吸引眼球适逢圣诞节,墙上边就有棵圣诞装饰机喇,都几有心机,逐条逐条贴上墙,再配埋灯泡仔,都几浪漫💕最搞笑系呢个圣诞老人,假得来好搞笑,就系刚刚企喺啲台隔离,静静陪大家过节?!😂外面仲有个露天花园,天气凉爽都几正㖞~嘢食方面,西餐都算款式齐全,有意粉、螺丝粉、意大利饭、全日早餐等等。基本上咩味道都有,细细间酒吧,真系好贴心啊!叫咗一杯热咖啡、一半朱古力咖啡,拉花方面,师傅都几有功架,特别系朱古力咖啡,拉得好靓香辣蒜蓉蚬肉意粉:全日早餐:以brunch 嚟讲,呢碟all day breakfast好丰富,每款食物都大大件,块薯饼好脆口,只炒蛋鸡蛋味好香,而且仲有滑蛋感觉,连粟米都有烧,真系好有heart呀!

餐厅位于尖沙咀小街入面,闹中带静… 红红嘅招牌又几吸引眼球
外面仲有个露天花园,天气凉爽都几正㖞~

香辣蒜蓉蚬肉意粉:

2022-12-14