2008-05-31 9 浏览
之前见食友们嚟呢度好狼咁食,令我心痒,终于may 28, 08,2人来食lunch,散叫咗 : 1) mushroom monster-磨菇好浓菇味,面舖咗火腿同芝士去焗,芝士咬落面挺,带丝,因为d菇会有少少出水,所以1d都唔干身-好够热,好好味 2) double trouble burger-原来冇块厚身汉堡扒,上枱时够热,个扒有d筋,唔干但唔够juicy同腍(同shake'em xxxx比)-生菜出手太少,但都叫合格3) chicken wing-入口热,外脆硬-腌得唔会太咸,属咸味鸡翼,但个人希望可以落多少少糖,有d甜味,觉得咁样会滋味d-但内里就清淡d,好在鸡肉仲好嫩-做得不俗- 埋单后,仲有毛狗子送添,真喺又食又拎 - 其实最想食喺佢嘅mudpie甜品,唯有下次再去过兼食埋肉丸意粉

1) mushroom monster
-好够热,好好味

2) double trouble burger
-生菜出手太少,但都叫合格

3) chicken wing
-入口热,外脆硬
-但内里就清淡d,好在鸡肉仲好嫩
-做得不俗

- 埋单后,仲有毛狗子送添,真喺又食又拎