2022-08-24
🥢 近年烤鱼可以话炼成左一个新嘅饮食潮流,今次为大家介绍尖沙咀一间爆场烤鱼店,小鱼儿,结合烤鱼同火锅于一身嘅选择 💡 社交平台订位有更高折扣优惠啊!预约折左就更加抵食啦~ 👍🏻 餐厅menu多元化,不论烤鱼口味,火锅配料,饮料都有好多选择,其中特别介绍三款鱼种,配合客人对鱼肉嘅要求1️⃣海鲈鱼(肉细嫩,厚,实)2️⃣江团鱼(肉质肥美,油份重,含胶原蛋白)3️⃣凌波鱼(肉质嫩滑肥美,油份重,无泥腥味) ✨ 黄金特浓蒜香豆花海鲈鱼 $308今次为不能食辣嘅朋友特别介绍蒜香口味烤鱼,成条鱼铺满晒一粒粒蒜头,保证入味,开火后大概2-3分钟就食得,鱼肉好细嫩好滑,鱼骨都系大骨冇乜细骨,当啲汤开始吸收条鱼就会越黎越浓味,配菜仲有黑木耳,宽粉,洋葱,豆花,全部都吸收晒汤底嘅精华,特别系黑木耳好入味,宽粉好Q弹好软 ✨ 安格斯肥牛 $158肥牛花纹非常靓,油脂分布均匀,牛味浓郁,厚薄适中,每一块都切得好均匀,有咬口得黎唔会太韧亦唔会太多筋,虽然我地叫细size但其实份量都唔少
💡 社交平台订位有更高折扣优惠啊!预约折左就更加抵食啦~
1️⃣海鲈鱼(肉细嫩,厚,实)
2️⃣江团鱼(肉质肥美,油份重,含胶原蛋白)
3️⃣凌波鱼(肉质嫩滑肥美,油份重,无泥腥味)
✨ 黄金特浓蒜香豆花海鲈鱼 $308
✨ 安格斯肥牛 $158