2018-10-31 575 浏览
新开个时铺天盖地既宣传,见到整间餐厅都系粉红色😍超级少女心💖连啲布置、枱凳、餐具、野食卖相,都好靓,我当时已经比佢地吸引住😻不过长期都好多人,拖到依家,终于有机会捉男朋友陪我去食啦👻-🔹Bossy Royal Set($368)⭐️8/10➸ 沙律汤X2 / 前菜X2 / 主菜X1 / 意粉饭包类X2. . .▫️蟹肉牛油果苹果青瓜沙律🥗沙律几得意,用个玻璃樽仔装住😆当日餐汤系甘荀忌廉汤,有啲甘荀粒粟米粒咁🌽-▫️前菜: 龙虾芝士玉子烧 + 鲜果鲜虾米纸卷玉子烧蛋都几滑,入面夹住好大旧龙虾肉😍不过有少少焦㶶左~米纸卷超级艺术派,佢啲酱洒到好有街头涂鸦风😂米纸卷包左啲鲜味,食落好refreshing,比起虾我钟意鲜味多啲🍊-▫️主菜: 低温慢煮三文鱼🐟卖相睇落平平无奇,估唔到好好食㖞😱三文鱼一切开,就见到嫩嫩既肉,就知道一定劲滑🤤同平时食开好鞋既三文鱼完全唔同,真系劲滑!用薯蓉铺底,面头系淋上芝士酱汁,好味🧀-▫️意粉: 龙虾芝士Mac & cheese可以拣烟斗粉/意大利饭,我拣左烟斗粉,系巨型版长通粉😆我好钟意呢个啊!长通粉个窿可以藏住啲龙虾汁💦食落啖啖都有龙虾汁👍🏻-▫️包: 龙虾包🥪好多龙虾
新开个时铺天盖地既宣传,见到整间餐厅都系粉红色😍
超级少女心💖
不过长期都好多人,拖到依家,终于有机会捉男朋友陪我去食啦👻
🔹Bossy Royal Set($368)⭐️8/10
. . .

▫️前菜: 龙虾芝士玉子烧 + 鲜果鲜虾米纸卷
玉子烧蛋都几滑,入面夹住好大旧龙虾肉😍不过有少少焦㶶左~

▫️主菜: 低温慢煮三文鱼🐟

▫️意粉: 龙虾芝士Mac & cheese

▫️包: 龙虾包🥪好多龙虾肉,唔使剥壳又啖啖肉😋个包烘得好脆,仲搭左啲牛油蜜糖一齐烘咁,食落个包甜甜地🍯

🔺两杯沙冰🦄触角兽个杯有点甜,我比较喜欢曲奇🍪仲有几只熊仔饼干🐻

🔺有三层架放上去扮high tea超岩同朋友疯狂自拍🤳🏻