2021-09-19 59 浏览
位于西环嘅Casa Cucina & Bar,粉红色门口好靓😍少女心爆发喇🥰入面装修都好靓,有好多靓靓打卡位📸佢地系食意大利菜🇮🇹即使而家冇得去旅行,都可以感受到意大利嘅风味😚Cold Cut前菜叫咗一个cold cut,佢系有三款火腿同哈密瓜🍈配酒食一流,哈密瓜好鲜甜,连埋火腿食好夹😋Fresh Line 食西班牙菜当然要叫杯酒chill下🍸试咗佢嘅Fresh Line,卖相好靓系深粉红色😍容易入口啱晒女仔饮🤩里面系vodka同raspberry,莓味好浓,酒味唔算好重,饮落好fresh🥰Steak Tagliata望落已经觉得好吸引😍叫咗五成熟,食落去入口即溶好好味😋上面有海盐食落去更有层次😋另外重会跟埋薯蓉同车厘茄🍅薯蓉好creamy唔错👍🏻Cod Acqua呢一个菜好特别,个汁味道似龙虾味,会跟埋面包,点个汁食几好味😛入面有鱼同蚬,两样都好鲜甜,鱼肉好嫩滑🐟而且好大件添🤩最后甜品叫咗tiramisu同panna cotta😍tiramisu整得好好味,一啲都唔甜,一个人食到一个呀😛而panna cotta都唔错,系豆腐味,同样都唔会太甜,上面系焦糖酱,两样都好值得一试😍

Cold Cut

Fresh Line