2023-07-10
不嬲都有做开空中瑜珈,见到太古有间结合空中瑜珈同cafe既餐厅,装修非常之少女心,啲野食都好打卡able,即刻忍唔住去试吓!😍cafe入面有两间房仔For空中瑜珈。设有试堂,所以即使系瑜珈新手都可以上~我就报左Hammock Flow,上堂气氛好开心,瑜珈Miss超nicee🤍—————————————————————🌸烟花女手工意大利粉|$98好可惜果日下午去到所有手工意粉都卖晒😢所以转左扁意粉,但卖相都一样靓。烟花女口味系用番茄、橄榄油、油橄榄、蒜、鳀鱼等配料煮成既意粉酱。食落好重橄榄同番茄味。🌸脆炸黑蒜沙律酱薯条|$68出面比较少食到呢只酱既味道~黑蒜味刚好唔会太浓,所以食到最后都唔觉得腻。薯条够热够脆,放左一段时间都冇变淋。-饮品方面真系不得不说卖相靓到癫-🌸Birdlie|$108靓靓既鸟笼~酒味比较重,味道以柠檬、橙清新水果为主。🌸Around The World|$108呢杯直头成个箱咁上,现场睇真系好震撼,成个地球放左系眼前咁😂味道系甜汽泡酒,酒味唔重,有淡淡接骨木花味,好啱女仔饮👍🏻—————————————————————由食品到饮品都睇得出制作好用心,随便影都靓。
—————————————————————
🌸烟花女手工意大利粉|$98
🌸脆炸黑蒜沙律酱薯条|$68
-饮品方面真系不得不说卖相靓到癫-
🌸Birdlie|$108
靓靓既鸟笼~酒味比较重,味道以柠檬、橙清新水果为主。
🌸Around The World|$108
—————————————————————
由食品到饮品都睇得出制作好用心,随便影都靓。周末上完堂再食埋个靓tea,心情真系好愉快🤣