2022-01-11
少女心爆发楼上cafe💕 一入餐厅就好似走入花海咁,打卡一流🌹 bar 台位置仲望到海景🤣 /二重奏忌廉烟肉芝士短管面 $143/🌻好吸睛😂 意粉有咬口,芝士味道浓郁,有少少烟熏嘅味道🧀 面头嘅芝士仲做到拉丝效果☺️/白房子生日蛋糕 $168/用all day breakfast 嘅材料叠到生日蛋糕咁🤣个雀笼真系好吸睛😳 仲会点埋蜡烛😂 pancake 口感烟韧,甜甜地,加埋滑蛋同埋番茄一齐食唔错👌🏻/White Hse cookie cup $78/只Olaf 好得意🤣 餐厅系咁播disney background music 真系好似去左Disney 咁😂 将鲜奶倒入曲奇杯到饮,饮完仲可以食埋个杯曲奇杯,佢系姜饼黎,味道几浓👌🏻/草莓红茶 $40/草莓红茶酸酸甜甜,我好钟意佢嘅贝壳碟,真系好靓🐚 整体黎讲,食物同埋饮品都唔错,打卡一流,好钟意佢每样野食都会加左鲜花,通餐厅布置好衬🌸
/二重奏忌廉烟肉芝士短管面 $143/
/白房子生日蛋糕 $168/
/White Hse cookie cup $78/
/草莓红茶 $40/
草莓红茶酸酸甜甜,我好钟意佢嘅贝壳碟,真系好靓🐚