2018-06-02
依家市面上愈黎愈多果茶饮品店 今次无意中揾到既依间 系一间好少女心既饮品店 粉红色货柜既设计 都系一个外表吸引既影相位依间野12点钟开门 但系可能未准备好 所以今次黎既时候接近1230都仲未开哂闸 所以未能睇到全貌 不过都系睇到网上介绍既设计 门口有个menu 同时都有今期特别推介饮品 今期介绍既系蜜瓜饮品Menu上面既野饮名都好有趣好吸引人,例如「你今日饮左未」、「青瓜恋上观音兵」等。不过如果加埋英文译名或者用咩材料整会更好 始终会俾到客人睇埋知道用咩整 唔洗因为唔知咩黎就犹豫试唔试。 依间饮品店其实主打卖既系水果茶 不过今次点既系岩盐芝士奶盖珍珠奶茶 一向几中意珍珠既我 见到其他人写既食评 就决定试试 点既系M size 系正常size 从外表睇已经睇到好厚既奶盖 上面系沈左啲芝士粉 一饮落去 味道有啲太甜 面既芝士奶盖沟埋一齐 饮左几啖已经好「漏」好饱 珍珠都好弹牙 好多唔会好胶值得黎试下同影下相
值得黎试下同影下相