2023-02-16 456 浏览
2022.02.10 lunch谂住试新嘢,睇大部份食评都唔错,满心欢喜食大餐,临收工都几肚饿。可惜⋯⋯我俩都只觉得食物ok,咖啡唔ok,客户服务可以叫做唔ok。 搅到都唔系好enjoy 餐lunch 😮‍💨首先一入去已经嘈到死,一间咖啡店,使唔使播歌播到爆晒机?😑 坐位亦唔够舒服,又冇人理嘢😑 咖啡叫flat white & cappuccino,俾咗piccolo (冇估错嘅话) 因为cappuccino 应该唔会用呢款咖啡杯,再加上两杯热咖啡嘅温度系几乎系室温之下,我哋真系觉得唔好饮,就算拉几靓嘅花都冇用🫤 客户服务可以好少少,佢哋唔系冇礼貌,只系好似冇乜用心咁,都唔识点讲。唯一可赞嘅,上菜嘅个位,可能系㕑?唔知,放低食物后都同我哋讲:’enjoy’,同埋跟餐嘅沙律系烟三文鱼沙律,有点惊喜,个沙律汁亦几好味😋 呢度嘅餐只系跟沙律或汤,另外就可以半价享用饮品。我俩一向都唔系手工意粉嘅fans,所以冇咩特别感觉,系卖相方面,全部都好ok。汤唔算够热,味道都ok。女友嘅青酱沙白蚬幼扁面,蚬都算新鲜,但整体都系差咗少少咸味。我个烟熏辣肉肠酱细扁面就好够味,因为有辣肉肠,一定够咸,味道正常
2022.02.10 lunch

Flat  White
估佢系  piccolo

餐沙律
餐汤
青酱沙白蚬幼扁面
我个烟熏辣肉肠酱细扁面就好够味,因为有辣肉肠,一定够咸,味道正常。
烟熏辣肉肠酱细扁面
2023-02-10
$151.8 (午餐)