2018-06-15
一个超级美女的朋友喜欢食盐水鸡,曾经同佢食过另一间,无味嘅??乜你中意食D 咁嘅野?自从呢个经历之后就冇再食过了。而今日去到荔枝角同朋友食午餐,就试吓呢一间之前好多人排队的阿土伯盐水鸡套餐三个𩠌$45 . 午餐时段加多一份面刚刚好。我点左盐水鸡+ 莲藕,鸡新,皮蛋,再加多个拉面,同杯美味水果茶!$80唔洗!午餐时段好多人啊!!不过佢哋出菜嘅速度很快。劲!十分钟唔洗就搅掂!值得一提嘅就系个酱好好味,要食呀土伯酱,带少少沙茶香味。小小辣!单单讲配料有30种,除咗想见嘅鸡肾猪耳卤蛋。估唔到连青苹果都有。材料每日新鲜制作,保证新鲜健康。水果茶简单清香。唔怪得我朋友话呢一间系呢附近其中一间好受欢迎嘅午餐外卖店。留意座位唔多,如果想休闲坐喺度嘅话建议两点后先好去啊!$80就享受一转令我刮目相看嘅盐水鸡美食。饮杯现在流行嘅台式饮品,同朋友过一个虽然繁忙但快乐的午餐时段。