餐厅: 儷廊咖啡室
资讯:

2016-03-11 4953 浏览
好少听到有樱花做主题ge buffet, 朋友又咁岩有coupon, 即管试下, 一落到食buffet 个位真心觉得好大, 不过因为系B1 ge 关系,周围无𥦬,冇境睇,好彩佢够大又用白色装修都算坐得舒服。讲到食物我觉得味道都唔错,款式多,甜品D样都算精美,其他野食都系果D,串烧,饭,面,牛扒,羊架,沙律,汤,一D冷盘等等我唔讲果D,讲下佢有D特色果D,佢地有个盐山海鲜塔,共3层,上面有好多盐,放满哂海鲜仲有D粉红色樱花瓣,呢个都几特别,原理就系佢系3层盐山下面用蒸气一路蒸上去令到上面D海鲜吸哂D盐味同樱花瓣味,上面ge 海鲜包括大虾,青口,梳子蟹,乌头等等...想食边样就话比厨师知就会即刻拎比你,大虾唔错,啖啖肉,咸得黎带DD樱花香味,又够鲜甜,不过讲真行过个盐山塔真系冇樱花味,但食落就有少少la,我估系唔想抢左D海鲜鲜味!有个樱花虾炖蛋推介,滑滑ge炖蛋,加D甜甜咸咸ge樱花虾,好味!唔知点解D蛋好似特别滑咁!搞到我寻日食左三个!哈哈!到樱花甜品啦!我今次食唔哂呀!好想试多D,但系真系有限呀我个胃!唉,讲下我食左果D喇,样样都好精致,有个叫樱花蕨饼,烟烟UNUN,个外形系一粒粉红色
到樱花甜品啦!我今次食唔哂呀!好想试多D,但系真系有限呀我个胃!唉,讲下我食左果D喇,样样都好精致,有个叫樱花蕨饼,烟烟UNUN,个外形系一粒粉红色的丸子,有块绿色ge叶,我觉得好靓,哈哈!仲有樱花白桃饼,其实系一件桃味加DD樱花味ge cake!仲有E+好火ge闪电泡芙, 不过得樱花味,不过樱花味都好好味哈哈,因为唔太甜!
总括黎讲食物好好,系地点唔就脚。
2016-03-10
用餐优惠