2018-01-15 71 浏览
话说每一年嘅一月份,麦当劳都会推出一系列特价嘢,去掩饰佢未来嘅加价潮,平视我一向都好少食麦当劳,但寻日上Facebook见到佢麦当劳个promotion , $16有一个巨无霸同埋一杯中size嘅fuse tea雪梨茶,一于试吓啦,另外再加$6要多包细薯条, $22食个餐真系好抵。不过唔知系唔系promotion嘅关系,佢应该预计左好多人叫,所以预先整定好多,我堂食,一打开个盒拎起个包,已经feel到佢好冻,好似摆咗一轮咁,不过食平嘢预咗㗎啦,而细薯条份量比想像中多,略嫌咸咗少少,雪梨茶冰唔会太多,甜度啱啱好,咁平来讲,耐唔耐食下都好架,日日食就唔多健康,正所谓少食多滋味嘛