2023-10-11
欢迎follow IG @eatwifme2k23 睇更多❣️今次去食牧羊少年咖啡馆❣︎ 其实我啱啱入u嘅时候有食过一次牧羊少年屯门店,感觉小贵🤔点知几年后睇返,牧羊少年喺一众所谓fancy嘅餐厅其实性价比颇高?! 价格合理又大碗真系买少见少🥹喺K11谂唔到食咩就去啦!✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎1️⃣ 韩式泡菜西班牙豚肉意大利粉 ($118)几钟意食香香辣辣嘅fusion嘢食🌶️泡菜味几浓,又唔会太辣,唔错🤍猪肉片几大块,但唔多,如果可以多少少就更好🥺同埋都几少见意粉会加一条条嘅菇,几有趣嘅配搭👀2️⃣ 鲜忌廉野菌烟三文鱼意大利粉 ($128)食完红酱梗系要食白酱啦🍝酱同配料都几多,尤其三文鱼都几多块,唔错!😚3️⃣ 日式大阪烧风味烟三文鱼薄饼 ($148)本身谂住斋嗌两个意粉会唔够,决定嗌多个pizza,点知食完意粉嘅时候已经小饱,小后悔嗌咁多😅但最后都食得晒!pizza上面啲配料都几足料,生三文鱼x 大阪烧 x pizza呢个配搭几有趣!几好味唔系讲笑🤍下次我决定要挑战吓一个人食晒成个Pizza😚✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎不得不提呢度嘅服务真系非常好,我哋食咗大约45分钟,侍应哥哥走
✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎
1️⃣ 韩式泡菜西班牙豚肉意大利粉 ($118)
2️⃣ 鲜忌廉野菌烟三文鱼意大利粉 ($128)
3️⃣ 日式大阪烧风味烟三文鱼薄饼 ($148)
✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎
不得不提呢度嘅服务真系非常好,我哋食咗大约45分钟,侍应哥哥走过来斟咗差唔多10次水💧同埋我哋坐到人哋差唔多收舖,侍应都冇赶客,我哋走嘅时候仲要好开心咁同我哋讲拜拜🤍呢啲服务喺香港地真系买少见少🥹下次试佢哋Lemna分店先!