2018-10-22
友人话好耐无食想食咖啡弄 话刚开的时好多人排队 所以早早上咗去 以家唔驶排队 入去就有位坐牛奶冰棒可可亚 - 见到佢牛奶冰棒哩件事觉得好可爱 影相系吸引 之后再谂 其实都系朱古力一杯 不过唔系好甜 啱我口味海盐焦糖拿铁 - 友人系海盐焦糖迷 尝了一口 海盐焦糖CREAM 对于唔好甜ge我 系好好味玉米里肌起司可颂 - 牛角包好夹住溶咗ge芝士加烟肉火腿 牛角包系我ge至爱 只系两个人分 难免有啲难搞台湾盐酥鸡- 份量都几多 味道无台湾街边食到咁邪恶 比较健康吧 正因如此 食多两旧 就停手了葵瓜子芝蔴冰淇淋松饼 - 松饼真系好香蛋味好好咊 但太饱肚 两个女仔分 一人两件 仲食咗其他野一定食唔晒 仲配芝麻酱 芝麻雪糕 栗子蓉芝麻酱 芝麻雪糕 同松饼好夹 但栗子蓉真系因为太胞食唔落食物份量很多 其实很抵食 下次Brunch食松饼食加杯野饮 咁样应该会更加好
牛奶冰棒可可亚
牛奶冰棒可可亚