今日同朋友黎到尖东,见到尖沙咀中心开咗间新嘅印度餐厅,似乎主打东印度菜,环境非常摩登,入去试咗佢啲set,食物都唔错💕今日试咗以下食品:✨East Indian Fish Chinchoni 东印度咖喱鱼- 简单嚟讲呢个深海鱼用咗两食嘅方式去做,既有咖喱鱼亦有一件炸得好香口嘅鱼👍🏻最钟意佢嘅印度香米配咖喱汁一流,佢隔离啲小食伴碟都好特别,餐厅仲好细心跟餐有个细饮料,食完辣野之后饮可以将啲辣味舒缓⚡️✨Not curry 不是咖喱 - 唔食得辣嘅朋友可以考虑呢个,羊肉用咗东印度风味煮嘅,羊肉除咗羊味好重之外,仲有独特嘅香料,味道少少酸辣,个人喜欢呢味特别菜色❤️我哋另外仲叫咗🍹Cucumber cooler- 青瓜做mock tail 第一次饮,非常Refreshing🍍 Pineapple Smsii- 呢个好有food punch 嘅影子,都系炎炎夏日之选🥃🧊

今日试咗以下食品:

我哋另外仲叫咗