2024-12-12
⭕早几日喺附近做完嘢竟然畀我揾到呢间日本餐厅系真心唔错!极力推荐大家嚟紧节日可以去食饭🍽️佢哋嚟紧有个冬の祭りの飨宴menu💖💰$298/位 ,已经可以食到超多嘢绝对饱到上心口😂😂帮大家问咗,自己一个都可以去食单身狗都唔使怕🫂【前菜】冰菜沙律沙律份量都好多,用咗日式芝麻酱,有好多豆腐,豆腐好滑,配合埋冰菜一齐食🥬真系好鬼爽😍【时令刺身3点】包括有牡丹虾、三文鱼、𫚕鱼 每件寿司都大大件🍣绝对唔孤寒仲要系超级新鲜🤘🏻(有需要仲可以追加:北海道生蚝$48/只&大吞拿鱼 $48/29)【蒸物】 肉海鲜茶碗蒸 啲蛋蒸到啱啱好,好滑!食落好香蛋味,啲虾同埋海鲜都超大件😉【烧物】 铁板牛舌、自家制免治鸡肉饼牛舌系连埋个铁板一齐上,上到枱仲会渣渣声,爆多蒜片😍未食净咁闻到觉得已经好香,牛舌都厚切😃自家制免治鸡肉饼,将烧汁同埋蛋汁捞匀一齐食,如果呢个配饭就更加正😄 (追加项目:鹅肝多士$48) 【主食】 有两款选择,视乎个人喜欢A. 日式安格斯牛肉寿喜烧B. 时令寿司盛 我自己比较喜欢食寿司🍣个人感觉份量系比寿喜烧更加丰富😄佢呢度嘅寿司全部都系大大件,饭多 食材都大件😁仲要系劲新鲜!绝对食得过【御碗】 青
竟然畀我揾到呢间日本餐厅系真心唔错!
极力推荐大家嚟紧节日可以去食饭🍽️
佢哋嚟紧有个冬の祭りの飨宴menu💖
💰$298/位 ,已经可以食到超多嘢
绝对饱到上心口😂😂
帮大家问咗,自己一个都可以去食
单身狗都唔使怕🫂
【前菜】冰菜沙律
【时令刺身3点】
包括有牡丹虾、三文鱼、𫚕鱼
每件寿司都大大件🍣绝对唔孤寒
仲要系超级新鲜🤘🏻
【蒸物】 肉海鲜茶碗蒸
啲蛋蒸到啱啱好,好滑!食落好香蛋味,啲虾同埋海鲜都超大件😉
(追加项目:鹅肝多士$48)
【主食】
有两款选择,视乎个人喜欢
A. 日式安格斯牛肉寿喜烧
B. 时令寿司盛
【御碗】 青海苔味噌汁
佢哋嘅味噌汤同出面唔同,饮得出系自己整嘅,唔系现成买𠮶只🤣🤣海苔系有整碎咗再沟落去味噌汤入面,我几欣赏佢个味啱啱好,饮开味噌汤都知道出面𠮶啲可以好咸下😐
【甜品】 【自选无酒精饮品1杯】