2022-12-31 10 浏览
蒜蓉大生蚝🦪带有鲜味既烧生蚝加埋蒜蓉,食落非常之惹味,食完想再encore😚————————————————鱿鱼须:🦑大大串鱿鱼须,非常之新鲜同抵食😎————————————————厚切牛舌心🐄牛舌系食串烧一定要食之一,师父火侯控制得岩岩好,外脆内软,而且厚度岩岩好,值得推介👍🏻————————————————蒜蓉原条茄子🍆大大条开边烧茄子,加埋大量蒜蓉一齐烧,再配埋啤酒真系一流🤩————————————————烧菠萝🍍听店员讲佢地用既系有机菠萝,但老实讲小编就食唔出啦! 不过菠萝的确又真系又甜又多汁😆————————————————冬菇🍄汁煮冬菇好抵食,有成10只8只,不过小编略觉得太咸,不过如果配埋啤酒会比较好🤣————————————————猪脚仔蚬肉薯粉🍜呢碗$68蚊真系好抵食😎————————————————⭐️总结⭐️如果2个人系尖沙咀仲要系食晚饭黎讲真系唔贵,前排小编食既时候仲有折,所以两个人食到饱都系$360,人均都系$180,所以平日收工约埋朋友黎食下饭都应该系一个唔错既选择🤓👍🏻
蒜蓉大生蚝🦪
鱿鱼须:🦑
大大串鱿鱼须,非常之新鲜同抵食😎
厚切牛舌心🐄
蒜蓉原条茄子🍆
大大条开边烧茄子,加埋大量蒜蓉一齐烧,再配埋啤酒真系一流🤩
烧菠萝🍍
冬菇🍄