#confidante_foodblog尖沙咀觅食Jumbo 辣烧烤味🍟$30味道:🌟🌟🌟回头:🌟🌟呢间最抵赞嘅系薯条嘅系即叫即炸,拎上手系热辣辣,同时有好多款唔同口味比客人选择。今次我就拣咗辣烧烤味,味道比较似食紧lays嘅薯片咁,而且每一条薯条都shake满香粉,所以唔会出现有啲薯条系冇味,好适合重口味人士!🤩冇谂过平时几食得辣嘅小编,都觉得辣到有啲想去附近711买枝嘢饮解辣。🥵同埋虽然叫咗Jumbo,但其实份量都几多下,同朋友share就啱啱好~美中不足嘅系如果薯条系厚切嘅话就会更加好啦。🧐服务态度 :🌟🌟🌟去到店员都好快手帮我地落单,不过店员服务态度就一般喇。环境:🌟🌟🌟🌟店舖位置好容易揾到,一出尖沙咀地铁站N2出口就已经见到,环境睇落都算卫生。Potato Corner (尖沙咀) @potatocornerhk 📍尖沙咀加拿芬道8-12E号嘉芬大厦B座地下G舖📞 96411828
#confidante_foodblog尖沙咀觅食

Jumbo 辣烧烤味🍟$30
味道:🌟🌟🌟
回头:🌟🌟

服务态度 :🌟🌟🌟
去到店员都好快手帮我地落单,不过店员服务态度就一般喇。

环境:🌟🌟🌟🌟

📍尖沙咀加拿芬道8-12E号嘉芬大厦B座地下G舖